Kakor

Argu använder kakor ("cookies"). Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en hemsida med kakor informeras om detta samt vad kakorna används till. Genom att använda hemsidan godkänner du att kakor för kortare och längre tid kan sparas på din dator.

Argu är en interaktiv hemsida som byggs med medlemmarnas och besökarnas hjälp. Kakor används för att föra besöksstatistik och för att visa materialet på det sätt som du väljer. För att rutan som informerar om kakor inte alltid ska vara i vägen för dig när du använder sidan sparas att du har sett den som en kaka. Argu möjliggör för dig att enkelt dela material på andra plattformar. Tredjepartsmoduler, såsom de sociala nätverken Facebook och Twitter, finns på hemsidan och kan använda kakor för sina respektive applikationer. Argu värnar om säkerheten för dig om ditt material. För att säkra inloggningen, så att ingen annan kan använda ditt konto, används tillfälliga kakor medan du är inloggad. För att sidan ska fungera som avsett krävs att kakor är aktiverade.

Du hittar i din webbläsare inställningar för kakor om du vill förhindra eller reglera användningen av dessa. Där kan du också ta bort alla befintliga kakor. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens hemsida.